top of page

3 AFSPRAKEN - DÉ OPLOSSING OM JE IN KORTE TIJD VEEL BETER TE VOELEN

QUICK SCAN - MEET & WÉÉT WAT JE NODIG HEBT!

 Ontdek waar je nu staat en waar je naartoe wilt

Quick Scan

Speciaal voor jou als startpunt, als je vastzit in klachten met impact en naar een optimaal leven wil, waarin kwaliteit en waarde  centraal  staan. Of voor ambitieuze mensen die klaar zijn zich ondermaats te voelen door vage pijntjes en vermoeidheid.

Yvonne Janssen Bodyscan - weten wat je nodig hebt voor een goede gezondheid

@yvonnejanssenbodyscan

vitaliteit

vrijheid

energie

- heb je vage klachten en voel je je vermoeider dan je wil, of heb je een ziekte met grote impact op de kwaliteit van je leven?
Er is zoveel meer verbetering mogelijk dan je nu overziet! -

De Quick Scan
Direct

 inzicht

& jouw
persoonlijke

 groeiplan

Wat krijg je?
4 onderdelen methode_edited.png

Afspraak 1
Bodyscan meting

90 minuten

Pijnloos en snel meten we je lijf op 612 lichaamsobjecten, zodat je na 8 minuten weet waar je staat. Je weet de disbalansen in je lichaam en je systeem.

Je krijgt cruciale zelfkennis, kennis, tips en tools en jouw Persoonlijke Groeiplan, onderdeel 'Dossier Scan - wat vertelt je lichaam?'

Afspraak 1
Bloedmeting

90 minuten

We nemen een druppel bloed. Na drie weken kweek krijg je een 10 pagina rapport waarin het herstellen van jouw hele systeem beschreven is.

Je krijgt een begrijpbare praktisch toepasbare verwoording van het rapport voor jouw Persoonlijke Groeiplan in het 'Dossier Bloed - wat vertelt je lichaam?'

Afspraak 2
Kennis

online - 30 minuten

We bespreken de informatie in je Dossier en je krijgt alle belangrijke kennis, tips en tools die je nodig hebt.

Aan het eind van de afspraak heb je het inzicht en de duidelijkheid om alle nieuwe kennis en adviezen ook praktisch toe te passen.

4 onderdelen methode_edited.png

Afspraak 3
Bodyscan - eindmeting

90 minuten

Twee maanden na de startmeting meten we opnieuw en stellen we de resultaten vast. We bespreken de verbeteringen en de impact ervan.

Je lichaam krijg een extra reset om het herstellend vermogen te activeren wat versnelling oplevert. Aan het eind van de afspraak weet je wat belangrijk is voor de toekomst.

Afspraak 4
Groeiplan afsluiting

Digitaal

Drie weken na het afsluiten van het traject - Quick Scan - sluit je je Persoonlijke Groei-plan af met duidelijk inzicht in jouw groei, de resultaten,  impact en gerealiseerde doelstellingen. 

Belangrijk en waardevol je focus vast te houden en nog meer verbetering te krijgen in je toekomst.

4 onderdelen methode_edited.png

Vervolg naar

Leven Vol Kwaliteit?

4 maanden

Je hebt nu ervaren dat er zoveel meer resultaat te boeken is dan je vooraf overzag en je wil méér. Je kiest voor grote transformatie zodat je alles uit het leven kunt halen. Meer kennis, meer inzicht, meer zelfkennis, meer helpende gewoontes en meer tijd, samen met een expert die alles deelt wat je nodig hebt en elke stap door en door kent.

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan
Door Quick Scan heb je:
Inzicht

Je weet waar je nu staat.

Je weet waar jouw energie niet stroomt waardoor je klachten hebt.

In 3 afspraken [startmeting - online afspraak - eindmeting] deel ik cruciale kennis, zelfkennis, tips en tools die je kunt toepassen en je gezondheid en energie absoluut verbeteren.

Je kunt al jouw vragen stellen.

Jouw Persoonlijke Groeiplan

Met daarin

- Dossier 'Scan - Wat vertelt je lichaam?'

- Dossier 'Bloed - Wat vertelt je lichaam?'

Je weet welk toekomstperspectief mogelijk is voor jou.

Je weet precies wat je nodig hebt om jouw doelen te realiseren.

Ben je klaar voor échte vooruitgang?

Een fantastisch pakket om de leiding over je energie en gezondheid terug te nemen. Door gericht actie te nemen op de punten die afgestemd zijn op jou als persoon, in plaats van op afzonderlijke klachten. Er is zoveel meer energie en gezondheid mogelijk!

Alles begint met een plan. Jouw Quick Scan Groeiplan!

De kennis, zelfkennis en tools hebben mijn leven voorgoed veranderd, en ook het leven van vele anderen. Ik gun het jou ook om je vitaliteit, vrijheid en energie te optimaliseren, zodat je de keuzes kunt maken die je wil voor jezelf, je dierbaren en je leven.

Wil jij meten én weten wat er meer mogelijk is voor jou?

Yvonne Janssen Bodyscan: krijg een groeiplan voor de verbetering die je wilt
Stop met denken - ga

doen!

Ik heb Yvonne leren kennen als een zeer gedreven ondernemer met een enorme passie voor haar vakgebied. Stel haar een vraag over gezondheid en ze vertelt je uitgebreid de werking van het lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen, zoals alleen een expert kan. Ik vertrouw op haar oordeel.

 

Ondanks dat ik erg gezond ben, heb ik toch een aantal keren een meting laten doen met de bodyscan om te ontdekken wat ik kan doen om me nog beter te gaan voelen. Vooral op energieniveau was winst te boeken.

 

Ik vond de meting en inzichten super waardevol! Dus ook zonder klachten kun je bij Yvonne terecht en zul je veel baat hebben bij een meting.

- Judith Kaart

Judith Kaart - Meting en inzicht voor optimale energie en gezondheid

Het is altijd een warm welkom bij Yvonne. Ik ken haar nu en aantal jaar. En ze weet je als geen ander te reflecteren op je persoonlijke situatie. 

De bodyscan, was voor mij totaal vreemd. Maar na de acht minuten bleek wel, dat er meer in de wereld is! Alle pijntjes en ongemakken kwamen binnen deze minuten aan het licht. Zonder er zelf één woord over gerept te hebben. Door alleen met je enkels verbonden te zijn aan een computer.

Yvonne weet ze alles over overbelasting met haar methodiek. Ze weet als geen ander goed om te gaan met diagnostiek. En ze is ook nog eens een super sparringpartner voor ondernemers. En met succes!

- Arie Kroon

Arie Kroon: Er ging een wereld voor me open wat er kan voor je gezondheid

Je hoeft gewoon geen vraagtekens meer te hebben over je gezondheid. Je weet precies hoe het met je is, wat niet lekker loopt en Yvonne weet je alles te vertellen wat je nodig hebt om je  gezondheid en energie veel beter te krijgen. Ze weet zo ontzettend veel van energie, gezondheid, voeding en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Alsof je een lopende gezondheidsbijbel van je lijf hebt.

Yvonne is één bonk positieve energie en dat straalt ze ook uit! Dat geeft ze je in coaching ook mee. Als je bij Yvonne bent geweest dan ga je gedreven en met een positieve vibe en nieuwe energie de deur uit om het verschil te maken dat je wilt! Wie wil dit nou niet?!!

- Monie van Paasen

Monie: precies weten hoe je je optimaal voelt

- je wil een optimaal leven vol kwaliteit!
Zorg er vandaag voor dat morgen de waarde heeft die jij wilt -

Dit wordt

wél mogelijk:

Precies weten waar de disbalansen zitten in jouw héle systeem!

Zelf gericht actie nemen naar jouw doelen!

Zelf de leiding nemen over je gezondheid en energie en leven onder jouw eigen voorwaarden

Dat doen waar je al jaren naar verlangt!

Eindelijk de vrijheid hebben die je verdient

Groeien als mens!

Een doorbraak creëren naar jouw optimale, ideale leven!

Precies weten hoe je gezondheid is en wat je nodig hebt naar je optimale ideale leven
Aanhalingstekens in rond goud_edited.png

Rob de Kievit over coaching door Yvonne:

Ik zag Yvonne op LinkedIn voorbij komen. Wat zij zei sprak me meteen aan. Ik stuurde Yvonne een bericht en een paar weken later zat ik bij Yvonne aan tafel. Het was een feest voor mij. Heerlijke Brabantse nuchterheid en recht voor je raap. Precies zoals het is. Yvonne laat je nadenken, geeft tips en is oprecht. Een feest van bewustwordingen!

Elk bezoek aan Yvonne was ontzettend waardevol. Zo mooi ook om de 'groei' te zien bij elk bezoek. Natuurlijk moet je zelf aan de slag en de waardevolle tips opvolgen, maar omdat die heel praktisch zijn is dat niet moeilijk.

De Bodyscan geeft mij handvatten om gezonder te zijn en gezonder door het leven te gaan. Yvonne geeft mij het inzicht om gelukkiger te zijn en gelukkiger in het leven te staan.

Voor mij is het een fantastisch begin van een reis, die begon bij het eerste telefoontje met haar.

Dankjewel Yvonne!

- met mijn unieke methode weet je direct hoe het met je gezondheid is en wat er nog meer mogelijk is -

Je wil geen Quick Scan,
maar direct 

een optimaal resultaat

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan

Soms weet je het gewoon. Je wil het allerbeste voor jezelf en voelt vanbinnen dat dit precies is wat je nodig hebt. Daar wil je voor gaan.

De kans is groot dat je dan niet eerst de Quick Scan wil, waarbij je zelf aan de slag gaat voor verbeteringen. Jij gunt jezelf, direct en in een stroomversnelling, de route voor grote veranderingen naar een optimale gezondheid en energie. Dat is waar je naar verlangt. Je wil geen tijd meer verliezen en direct aan de slag om bijzondere resultaten te boeken.

Ik hoor je.

Maatwerk en persoonlijke coaching geven je inderdaad 'the short cut' naar alle kennis,  inzichten, tools en hulp die je nodig hebt om een optimale shift te maken en er alles uit te halen.

Kies dan voor een vrijblijvend perspectief gesprek (telefonisch / 30 minuten) en ontdek direct hoe je jouw doorbraak kunt realiseren.

Geef jezelf de kwaliteit die je waard bent;
van leven in beperkingen naar vitaliteit, vrijheid en energie!

Logo bovenbalk_edited.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page