top of page

1 AFSPRAAK - DÉ OPLOSSING VOOR DIRECT INZICHT & ANTWOORD

QUICK SCAN - MEET & WÉÉT WAT JE NODIG HEBT!

 Ontdek waar je nu staat en waar je naartoe wilt

Quick Scan

Speciaal voor jou als startpunt, als je vastzit in klachten met impact en naar een optimaal leven wil, waarin kwaliteit en waarde  centraal  staan. Of voor ambitieuze mensen die klaar zijn zich ondermaats te voelen door vage pijntjes en vermoeidheid.

Yvonne Janssen Bodyscan - weten wat je nodig hebt voor een goede gezondheid

@yvonnejanssenbodyscan

vitaliteit

vrijheid

energie

- heb je vage klachten en voel je je vermoeider dan je wil, of heb je een ziekte met grote impact op de kwaliteit van je leven?
Er is zoveel meer verbetering mogelijk dan je nu overziet! -

De Quick Scan
Direct

 inzicht

&

antwoord

Wat krijg je?
4 onderdelen methode_edited.png

Bodyscan - meting

Pijnloos en snel meten we je lijf op 612 lichaamsobjecten, zodat je al na 8 minuten weet waar je staat. Dan heb je het inzicht en de duidelijkheid van je lichaam waar je naar zoekt:

- je weet wat jou klachten geeft

- je weet wat er nodig en mogelijk  is

- én je weet wat je er zelf aan kunt doen. 

Je krijgt cruciale kennis van je lichaam, expert kennis voor meer begrip en praktisch advies die je zelf kunt toepassen voor verbetering. 

4 onderdelen methode_edited.png

Bodyscan - reset

Direct na de meting krijgt je lichaam een extra reset om het herstellend vermogen te activeren, wat je lichaam een boost geeft en versnelling oplevert.

Tijdens de reset bespreken we alle informatie van de meting en kun je jouw vragen stellen.

Aan het eind van de afspraak heb je het inzicht en de duidelijkheid om alle nieuwe kennis en adviezen praktisch toe te passen. Je weet wat er belangrijk is.

Dossier Bodyscan

Na de afspraak krijg je via mail een persoonlijk rapport met uitleg van jouw disbalansen opgestuurd. Zo kun je alle informatie top of mind houden en nog eens terugkijken en nalezen.

Een waardevol document om je focus te houden naar jouw doel en de mooie toekomst die je wilt daadwerkelijk te realiseren.

Krijg jouw toekomst zelf weer in de hand

Investeer in 1 afspraak en krijg het inzicht én de antwoorden waardoor je leven er vanaf morgen, en elke dag daarna, mooier is. Zodat je wél weet wat je nodig hebt om je vele malen beter te voelen en een einde kunt maken aan het ondermaatse gevoel.

Investering

348,-

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan
Door de Quick Scan heb je:
Inzicht

Je weet waar je nu staat.

Je weet waar jouw energie niet stroomt waardoor je klachten hebt.

Ik deel cruciale kennis over jouw lichaam en expert kennis die je meer begrip geeft. De informatie die je krijgt herken je en het vormt samen ineens een logisch geheel dat kloppend voelt.

Antwoord

Je weet wat er nodig en mogelijk is.

Je krijgt waardevolle tips en bewezen tools die je kunt toepassen om je gezondheid en energielevel te verbeteren. Je kunt alle vragen stellen die je hebt.
Nu weet je precies wat je nodig hebt om jouw doelen te realiseren en welke toekomst realiteit kan worden. Je hebt het resultaat zelf in handen.

Ben je klaar voor meer gezondheid?

De Quick Scan is een fantastische start om de leiding over je energie en gezondheid terug te nemen. Door gericht actie te nemen voor je hele systeem, in plaats van op afzonderlijke klachten. Er is zoveel meer energie en gezondheid mogelijk!

Alles begint met inzicht in je lichaam

De kennis, zelfkennis en tools hebben mijn leven voorgoed veranderd, en ook het leven van vele anderen. Ik gun het jou ook om je vitaliteit, vrijheid en energie te optimaliseren, zodat je de keuzes kunt maken die je wil voor jezelf, je dierbaren en je leven.

Wil jij meten én weten wat er meer mogelijk is voor jou?

Yvonne Janssen Bodyscan: krijg een groeiplan voor de verbetering die je wilt
Stop met denken - ga

doen!

Ik heb Yvonne leren kennen als een zeer gedreven ondernemer met een enorme passie voor haar vakgebied. Stel haar een vraag over gezondheid en ze vertelt je uitgebreid de werking van het lichaam en wat je kunt doen om je beter te voelen, zoals alleen een expert kan. Ik vertrouw op haar oordeel.

 

Ondanks dat ik erg gezond ben, heb ik toch een aantal keren een meting laten doen met de bodyscan om te ontdekken wat ik kan doen om me nog beter te gaan voelen. Vooral op energieniveau was winst te boeken.

 

Ik vond de meting en inzichten super waardevol! Dus ook zonder klachten kun je bij Yvonne terecht en zul je veel baat hebben bij een meting.

- Judith Kaart

Judith Kaart - Meting en inzicht voor optimale energie en gezondheid

Het is altijd een warm welkom bij Yvonne. Ik ken haar nu en aantal jaar. En ze weet je als geen ander te reflecteren op je persoonlijke situatie. 

De bodyscan, was voor mij totaal vreemd. Maar na de acht minuten bleek wel, dat er meer in de wereld is! Alle pijntjes en ongemakken kwamen binnen deze minuten aan het licht. Zonder er zelf één woord over gerept te hebben. Door alleen met je enkels verbonden te zijn aan een computer.

Yvonne weet ze alles over overbelasting met haar methodiek. Ze weet als geen ander goed om te gaan met diagnostiek. En ze is ook nog eens een super sparringpartner voor ondernemers. En met succes!

- Arie Kroon

Arie Kroon: Er ging een wereld voor me open wat er kan voor je gezondheid

Je hoeft gewoon geen vraagtekens meer te hebben over je gezondheid. Je weet precies hoe het met je is, wat niet lekker loopt en Yvonne weet je alles te vertellen wat je nodig hebt om je  gezondheid en energie veel beter te krijgen. Ze weet zo ontzettend veel van energie, gezondheid, voeding en hoe dit zich tot elkaar verhoudt. Alsof je een lopende gezondheidsbijbel van je lijf hebt.

Yvonne is één bonk positieve energie en dat straalt ze ook uit! Dat geeft ze je in coaching ook mee. Als je bij Yvonne bent geweest dan ga je gedreven en met een positieve vibe en nieuwe energie de deur uit om het verschil te maken dat je wilt! Wie wil dit nou niet?!!

- Monie van Paasen

Monie: precies weten hoe je je optimaal voelt

- je wil een optimaal leven vol kwaliteit!
Zorg er vandaag voor dat morgen de waarde heeft die jij wilt -

Dit wordt

wél mogelijk:

Precies weten waar de disbalansen zitten in jouw héle systeem!

Zelf gericht actie nemen naar jouw doelen!

Zelf de leiding nemen over je gezondheid en energie en leven onder jouw eigen voorwaarden

Dat doen waar je al jaren naar verlangt!

Eindelijk de vrijheid hebben die je verdient

Groeien als mens!

Een doorbraak creëren naar jouw optimale, ideale leven!

Precies weten hoe je gezondheid is en wat je nodig hebt naar je optimale ideale leven
Aanhalingstekens in rond goud_edited.png

Rob de Kievit over coaching door Yvonne:

Ik zag Yvonne op LinkedIn voorbij komen. Wat zij zei sprak me meteen aan. Ik stuurde Yvonne een bericht en een paar weken later zat ik bij Yvonne aan tafel. Het was een feest voor mij. Heerlijke Brabantse nuchterheid en recht voor je raap. Precies zoals het is. Yvonne laat je nadenken, geeft tips en is oprecht. Een feest van bewustwordingen!

Elk bezoek aan Yvonne was ontzettend waardevol. Zo mooi ook om de 'groei' te zien bij elk bezoek. Natuurlijk moet je zelf aan de slag en de waardevolle tips opvolgen, maar omdat die heel praktisch zijn is dat niet moeilijk.

De Bodyscan geeft mij handvatten om gezonder te zijn en gezonder door het leven te gaan. Yvonne geeft mij het inzicht om gelukkiger te zijn en gelukkiger in het leven te staan.

Voor mij is het een fantastisch begin van een reis, die begon bij het eerste telefoontje met haar.

Dankjewel Yvonne!

- met mijn unieke methode weet je direct hoe het met je gezondheid is en wat er nog meer mogelijk is -

Je wil geen Quick Scan,
maar direct 

een optimaal resultaat

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan

Soms weet je het gewoon. Je wil het allerbeste voor jezelf en voelt vanbinnen dat dit precies is wat je nodig hebt. Daar wil je voor gaan.

De kans is groot dat je dan niet eerst de Quick Scan wil, waarbij je zelf aan de slag gaat voor verbeteringen. Jij gunt jezelf, direct en in een stroomversnelling, de route voor grote veranderingen naar een optimale gezondheid en energie. Dat is waar je naar verlangt. Je wil geen tijd meer verliezen en direct aan de slag om bijzondere resultaten te boeken.

Ik hoor je.

Maatwerk en persoonlijke coaching geven je inderdaad 'the short cut' naar alle kennis,  inzichten, tools en hulp die je nodig hebt om een optimale shift te maken en er alles uit te halen.

Kies dan voor een vrijblijvend perspectief gesprek (telefonisch / 30 minuten) en ontdek direct hoe je jouw doorbraak kunt realiseren.

Geef jezelf de kwaliteit die je waard bent;
van leven in beperkingen naar vitaliteit, vrijheid en energie!

Logo bovenbalk_edited.png
  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
bottom of page