top of page

Je lichaam is de perfecte

richtingaanwijzer

Je lichaam geeft je aan dat het uit balans is. Je hebt klachten en voelt je moe.

Wat is er aan de hand? Wat speelt er precies? Wat zijn de oorzaken? En meest belangrijk: Wat kun je doen om klachten te verminderen of zelfs op te lossen en optimale energie te hebben?

Richting hebben zodat je WEL de gezondheid hebt waar je naar verlangt

vitaliteit

vrijheid

energie

@yvonnejanssenbodyscan

Een visie met antwoorden voor een optimale gezondheid
Mijn

visie

Je lichaam geeft je aan dat het uit balans is. Je hebt klachten en voelt je moe, waardoor je minder kan dan je wil. Je gezondheid beperkt je letterlijk. Onderzoek, medicijnen en behandeling leveren je te weinig op, want je klachten en symptomen zijn onderdeel van een groter geheel:

de manier waarop je jouw leven doet

Voor échte verandering heb je een andere visie nodig. Een visie waarbij je oude denkpatronen en gewoonten loslaat, leert om je lichaam te voelen en te voeden en loslaat wat niet voor je werkt.

Ik zie jou.

Ik zie jou als persoon in geheel.

Niet alleen jouw klachten.

Precies dát is het perspectief dat zorgt voor échte verandering.

Mijn methode is gericht op jouw lichaam én geest.

Die zijn onlosmakelijk verbonden met elkaar.

De sleutel is energie.

Wil je precies in beeld hebben waar de energie bij jou niet stroomt en je hele systeem verstoort? Door mijn methode met de Bodyscan krijg je duidelijk inzichtelijk hoe je gezondheid is.

Alles is

energie

en energie is

alles!

Gezondheid draait in essentie om energie. Wanneer energie op een bepaalde plek niet goed door je lichaam stroomt, ontstaat er een energieblokkade en kan de energie niet meer vrij stromen. Hoe meer energieblokkades, hoe sneller je lichaam opgebrand raakt en je gezondheidsklachten ontwikkelt.

De oplossing ligt niet in medicatie die de klachten bestrijden, maar vraagt een bredere en diepere aanpak, waardoor je: duidelijk inzicht hebt, de regie over je leven terugpakt en je klachten naar de achtergrond verdwijnen.

In plaats van beperkt te worden, ben je optimaal vitaal en energiek. Dan heb je de vrijheid om je leven de waarde te geven die je wilt. Dat is wat ik zelf ervaren heb en wat inmiddels duizenden klanten ontdekt hebben.
Dat is wat ik ook voor jou wil!

Het kán en is niet moeilijk, je moet alleen weten hoe...

- met mijn unieke methode met de Bodyscan weet je direct hoe het met je gezondheid is
en wat er voor jou nog meer mogelijk is -

Dit

Jarenlang had ik last van clusterhoofdpijn en moest ik maar proberen daarmee om te gaan. 

Inmiddels heb ik ondervonden dat je wél degelijk van die hoofdpijn af kunt komen. Wat een verschil en verademing. Ik ben zo dankbaar! Mijn leven is totaal veranderd.

- Arno van Vliet

Arno: je kunt wél van clusterhoofdpijn afkomen

Vroeger was ik heel moe door MS. Nu is het compleet anders. Ik hoef niet meer te piekeren en ben niet meer moe.

 

Eindelijk kan ik met mijn gezin weer dingen doen die ik zo graag wil. Wij genieten  ontzettend veel meer van elkaar en van het leven!

- Maureen Jansen

Maureen: met MS van je klachten af

Een wereld ging voor me open. Je ziet letterlijk en figuurlijk ineens wat er zich in je lijf afspeelt. Wat een eye-opener! 

Ik hoef me niet meer belabberd te voelen. Ik weet dankzij Yvonne hoe ik ervoor zorg dat ik me goed voel en goed blijf voelen.

- Yvette Faber

Yvette: een eye-opener om van mijn klachten af te komen
is de ervaring van anderen:
Balk Yvonne praat klant_edited.jpg
Mijn methode: Een simpele en heldere benadering met doeltreffende

bestandsdelen

4 onderdelen methode_edited.png

Bodyscan

De nieuwste wetenschappelijke techniek Bodyscan die je direct een precieze weergave geeft van wat er zich afspeelt in jouw lichaam.

 

 • Je ziet waar storingen, stress en blokkades zitten.
   

 • Je ontdekt wat je nodig hebt om je optimaal te voelen. Het scheelt je veel tijd en vragen.

Bloedonderzoek

Een bloedonderzoek vanuit een breder en dieper perspectief. 

 • Je weet exact wat je tegenwerkt, welke stoffen je lichaam niet verdraagt en moet vermijden om je goed te voelen.
   

 • Je weet precies wat je juist extra nodig hebt om je goed te kunnen voelen. 

Kennis

Je ontdekt de connectie tussen jouw lichaam, geest en energie. Je krijgt eye-openers en vergroot je zelfkennis. Losse puzzelstukjes vallen in elkaar en zorgen voor herkenning en inzicht.

 

 • Je klachten geven je verhelderende en waardevolle zelfkennis. 
   

 • Je weet wat nodig is.

Coaching

Je voelt je begrepen, gedreven en gedragen in een fijne, inspirerende energie. Je krijgt alles wat je nodig hebt om optimale verbetering te realiseren.

 • Je past de (zelf)kennis toe in je leven en realiseert doorbraken naar je doel
   

 • Ziekte en klachten verdwijnen naar de achtergrond

Onderscheid
Logo pop grijs z achtergr.png
Vrijblijvend perspectief gesprek
vandaag nog!

Twijfel je nog of jij dit ook voor jezelf en jouw leven kunt realiseren? Of lukt het je lastig om het perspectief te zien van wat mogelijk is voor jou?

Kies dan voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek [telefonisch / 30 minuten] en ontdek direct hoe jij jouw doorbraak kunt realiseren.

Start

- je lichaam is de perfecte richtingaanwijzer die aangeeft waar jouw energie niet stroomt en blokkeert -

Onderscheid
Yvonne Janssen Bodyscan voor life-changing resultaten
Door kernwoorden naar eye-openers &

life-changing

veranderingen

De drie kernwoorden die centraal staan bij alles wat ik doe zijn

vitaliteit - vrijheid - energie

De kernwoorden waar alles om draait en die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Zoals ook alle facetten van jou met elkaar verbonden zijn en direct invloed hebben op elkaar. Precies daarom kijk ik niet naar losse klachten, maar naar jou als geheel.

Op het moment dat je door meting met de Bodyscan helder inzicht hebt in jouw blokkades én alle punten met elkaar verbindt, ontstaan de eye-openers. Je zult het zien: losse puzzelstukjes vallen in elkaar en worden een feest van herkenning. Het voelt kloppend.

Met de juiste expertise en kennis, meer zelfkennis en een vergroot bewustzijn, gecombineerd met alle tools, aanmoediging en ondersteuning, ontstaan de veranderingen waar je naar verlangt en die je leven mooier, lichter en fijner maken. Het zijn de veranderingen die je vooraf niet voor mogelijk houdt en die je in staat stellen om een overvloediger leven te hebben. Een Leven Vol Kwaliteit.

zelfstandig naamwoord

3 kernwoorden_edited_edited.png

zelfstandig naamwoord

zelfstandig naamwoord

1) energie  2) levendigheid  3) levensgeest  4) levenskracht  5) levenslust  6) levensvatbaarheid  7) kracht  8) bezieling

Mate waarin iemand krachtig en energiek is, mate van overvloed aan energie om te leven.

De gezonde geestelijke en lichamelijke gesteldheid van iemand die leidt tot  energie om te leven, waarbij beide factoren in balans zijn.

Het begrip heeft 4 onderdelen: fysiek (beweging, gezond eten en drinken en voldoende slaap), mentaal (groei en ontwikkeling), emotioneel (zelfbewust- zijn) en spiritueel (betekenisvol leven). Hoofd, lichaam, hart en ziel.

1) onafhankelijkheid  2) onbelemmerd-heid  3) ongedwongenheid  4) ongebondenheid  5) zelfstandigheid  6) eigen ruimte  7) het vrij zijn. 8) autonomie

Heeft betrekking op het individu. Een individu is vrij als hij/zij souverein is:

Als hij/zij zijn/haar leven onbelemmerd en vrij kan leiden zoals hij/zij zelf wil.

1) kracht. 2) levenskracht. 3) lichaams-kracht  4) geestkracht  5) fut  6) daad-kracht  7) veerkracht  8) werkzaamheid  9) vermogen  10) vitaliteit  11) dynamiek

Energie is levenskracht. De kracht die alle levende wezens aanvuurt en ons bestaan en welzijn bestuurt. Bijna iedereen weet dat er door het lichaam en er omheen velden van subtiele energie stromen. Als deze stroom wordt tegengehouden of onderbroken, dan wordt het lichaam ziek; als de stroom vrij kan vloeien en evenwichtig is, dan is de gezondheid hersteld.

Om als mens zo goed mogelijk te kunnen functioneren, heeft het lichaam, naast lichamelijke energie ook geestelijke energie nodig. Het één voedt het ander.

Therapeut, coach & expert

Over

Yvonne

Yvonne is een inspirerende no-nonsense coach die al vele mensen heeft geholpen naar meer vitaliteit, vrijheid en energie. Zij is gecertificeerd orthomoleculair therapeut en bewustzijn coach en heeft gewerkt met zowel mensen die ziektes met impact hebben als mensen die belemmerd worden door vage klachten, pijnen en vermoeidheid.

 

Haar ervaring en opleidingen op het gebied van lichaam en geest, van klachten en energie, helpen haar om volgens haar eigen methode klanten gericht en adequaat te adviseren naar mogelijkheden en resultaten die anderen niet zien.

 

Ondanks de diagnose MS al toen ze twintig was, leeft zij haar leven vol kwaliteit, met ziekte op de achtergrond. Zij weet als ervaringsdeskundige feilloos de wegen te bewandelen om de meest optimale gezondheid te hebben.

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan

Geef jezelf de kwaliteit die je waard bent;
van leven in beperkingen naar vitaliteit, vrijheid en energie!

Logo bovenbalk_edited.png
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
bottom of page