top of page

6 MAANDEN - HÉT TRAJECT VOOR OPTIMALE VERBETERING

LEVEN VOL KWALITEIT - WORD DE MEEST GEZONDE, ENERGIEKE JIJ!

Balk LVK licht.jpg

6 maanden programma

Leven Vól Kwaliteit

Speciaal voor ambitieuze mensen die een grote doorbraak willen naar een vitaal, vrij en energiek leven, zonder gezondheidsklachten!

Alles

uit jezelf en 
het leven halen!

Jij ziet hoe waardevol de Quick Scan is, maar jij gaat niet voor verbetering, jij wilt de groots mogelijke verandering. Je wilt meteen de diepte in en zo snel mogelijk grote doorbraken realiseren om er alles uit te halen dat mogelijk is!

 

Jouw wensen en verlangens moeten werkelijkheid worden. Je hebt genoeg gezocht, geprobeerd en je ondermaats gevoeld. Je wilt actie en recht op je doel af om jouw doorbraak naar een leven vol kwaliteit en dat het komende half jaar nog realiseren. Jij hebt een winnaarsmentaliteit en laat niets meer in de weg staan jouw doel te realiseren.

- heb je vage klachten en voel je je vermoeider dan je wil, of heb je een ziekte met grote impact op de kwaliteit van je leven?
Er is zoveel meer verbetering mogelijk dan je nu overziet! -

bijvoorbeeld dit

Herken je

 • Je hebt MS of een andere auto-immuunziekte

 • Chronische vermoeidheid is al lang aanwezig in je leven

 • Je hebt vaak ontstekingen in je lichaam

 • Ondanks operaties kom je er niet echt bovenop

 • Je hebt Diabetes type 2 en wilt daar vanaf

 • Jicht, maagproblemen en slijmbeursontstekingen vlammen vaak op

 • Je gewicht belemmert je al te lang

Wat het ook is, je voelt je ondermaats en wilt een doorbraak naar de grootst mogelijke verandering!

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan
Stop met denken - ga

doen!

Door Yvonne is mijn gezondheid boven verwachting verbeterd! Ik verwachtte zeker wel verbetering,, maar dat ik me zoveel beter kon voelen, daar durfde ik echt niet meer op te hopen.

 

Ik ben een ander mens en mijn leven is onbetaalbaar veranderd. Ik leef! Ik kan eindelijk de dingen weer doen die ik graag wil doen. Ik Geniet met hoofdletter G.  Dat er zoveel meer kan dan je denkt, moet iedereen weten!

- Jacco Kooijman

Jacco: mijn leven is onbetaalbaar veranderd

Na jaren van ziekenhuizen en geen oplossing vinden, ben ik nu wonder boven wonder gewoon weer een blij en écht gelukkig mens. Het inzicht en de kennis van Yvonne hebben alles voor mij veranderd. Ik voel me goed en kan de dingen doen die ik graag wil doen. Ik hoef me niet meer slecht te voelen.

 

Door Yvonne begrijp ik nu mijn lichaam en weet ik wat belangrijk is voor mij op alle vlakken. Ik ben als persoon gegroeid en dat heeft alles mooier gemaakt!

- Suze Claessen

Suze: na jarenlang ziekenhuizen heb ik de antwoorden zodat ik alles weer kan doen en mijn leven terug heb

Niet normaal hoeveel het mij gebracht heeft om met Yvonne te werken. Zij laat je zien wat zich in je afspeelt en zet je aan het denken. Fysiek, maar ook in je doen en laten. Zoveel eye-openers! Ik snap mijn lijf beter en wéét wat ik moet doen om me blij en fit te voelen. Yvonne geeft duidelijkheid, heel veel tips en tools en maakt praktisch wat goed voor jezelf zorgen betekent voor jou. Zó inspirerend!

 

Dit is echt goud waard. Het grootste cadeau dat je jezelf kunt geven.

- Marieke Sigmans

Marieke: ongelooflijk veel eye-openers en antwoorden om goed voor jezelf te zorgen

- over 6 maanden kan jouw leven er ook totaal anders uitzien! -

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan

Stap voor stap naar resultaat

In 6 maanden bouw jij 
een Leven Vól

Kwaliteit

Precies zoals jij wil, zelf de regie in handen en 100% jij. Ik geloof namelijk niet in kijken naar alleen de specifieke klacht. Jij bent meer dan alleen jouw klacht. Als je niet kijkt naar jezelf in geheel kun je geen optimale vitaliteit, vrijheid en energie voelen.

Je hebt de drive om te doen wat je nodig hebt om je veel beter te voelen, daar heb je mij niet voor nodig. Dit half jaar gaan we diep op jou en je gezondheid in. Je ontdekt wat je precies nodig hebt om jouw drive in te zetten naar de meest optimale gezondheid en energie wat jouw leven dient.

 

Stap voor stap bouwen we jouw leven vol kwaliteit groeistrategie, zodat je op de meest effectieve manier je leven een heel andere wending geeft. Je voegt de kwaliteit die je wilt toe en ziekte verdwijnt naar de achtergrond.

Balk Yvonne praat klant.jpg
Hoe je een Leven Vol Kwaliteit realiseert

01

Bouw je gezonde basis

Vul tekorten aan en creëer een gezonde, krachtige basis voor jezelf.

Vergroot je kracht

02

Werk toe naar het versterken van je gezondheid en het verdubbelen van je energie.

Leer kiezen op hoog niveau

03

Ontdek wat ervoor zorgt dat je moeiteloos 'JA' zegt tegen kwaliteit voor jezelf.

Geef jezelf kwaliteit

04

Doorbreek blokkades die je in de weg staan om te groeien.

Borg je toekomst

05

Heb een plan zodat jouw groei geborgd is en continuïteit geeft voor de toekomst.

Balk LVK licht.jpg

Je krijgt alles wat je nodig hebt en dat geeft:

Inzicht. Duidelijkheid. (Zelf)kennis. Vertrouwen. Rust.

Jouw weg naar optimale

Vitaliteit - Vrijheid - Energie

staat centraal

Jij

Mijn Leven Vol Kwaliteit programma is een alles omvattend en life-changing traject ontwikkeld voor ambitieuze mensen die bereid zijn om door te pakken. Je krijgt cruciale kennis en tools om je transformatie te verwezenlijken, maar de waarde zit hem in het toepassen van deze kennis in je leven.

De combinatie van meting, kennis, coaching en advies zorgt ervoor dat je de hoogwaardige kennis eigen maakt en vertaalt naar jouw leven vol kwaliteit. De focus ligt op ACTIE en DOEN! Jouw eigen groeiproces staat centraal, wat betekent dat jij jouw snelheid bepaalt.

Je kunt met mij sparren. Ik snap jouw ambitie, (her)ken jouw spanning en onzekerheden. Van grote meerwaarde!

Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan

Alleen voor klanten met een hoog ambitieniveau

Niet voor iedereen!

Dit is niet voor iedereen! Kwaliteit staat centraal in mijn werk. Ik werk met klanten die al verder zijn in hun denken en doen ten aanzien van resultaat boeken om kwaliteit toe te voegen aan hun leven. Klanten met een hoog ambitieniveau die bereid zijn om hun doelen te bereiken.

Ben jij zo'n klant en wil je weten of het programma Leven Vol Kwaliteit bij jou past en wat er mogelijk is voor jou?

Laten we tijdens een persoonlijk perspectiefgesprek (vrijblijvend) in 30 minuten kijken wat ik kan betekenen, wat er mogelijk is en kijken of er een match is.

- je wil een optimaal leven vol kwaliteit!
Zorg er vandaag voor dat morgen de waarde heeft die jij wilt -

Aanhalingstekens in rond goud_edited.png

Patricia Goudswaard over Leven Vol Kwaliteit coaching door Yvonne:

Vandaag 4 jaar geleden werd MS geconstateerd. Een ongrijpbare ongeneeslijke ziekte. Met name de eerste 2 jaren hiervan zijn erg zwaar geweest. Hoe kan je ineens accepteren dat je ziek bent en voor de rest van je leven elke dag mag hopen dat de MS niet toeslaat. 

Gelukkig hee
ft bijna alles een keerzijde. Die keerzijde heeft mij gek genoeg juist gelukkiger en dankbaarder gemaakt. Ik had de neiging om het verdriet over de ziekte de overhand te geven. Gelukkig kwam ik Yvonne tegen die mij hier van weerhield. Daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor. Zij leerde mij om MS te omarmen. Het was inderdaad een wake up call om anders te gaan leven. 

Nu vier jaar later heb ik een veel betere balans. Ik heb mijn lichaam leren kennen en herken en begrijp ik signalen veel beter. Ik probeer hiermee medicatie buiten de deur te houden. 


Ik heb 3,5 jaar lang geleefd met dit geheim. Ik wilde het niet erkennen en niet als 'zwakkere' gezien worden. Inmiddels heb ik het een half jaar geleden met mijn lieve collega's gedeeld. Dit gaf mij een nieuwe boost en een gevoel van vrijheid. Ik kan de nieuwe IK zijn. Ik bén niet zwakker. Sterker nog... ik voel me juist sterker en ben dankbaar voor iedere mooie dag!

 

Ter inspiratie voor iedereen die zich in een soortgelijke situatie bevindt: Kruip niet in je schulp, maar neem actie en zorg dat je je beter gaat voelen. Koester je gezondheid en geniet van iedere dag. Waardeer wat op je pad komt. Alles heeft een reden... 

 

Dankjewel Yvonne!

Het 6 maanden programma Leven Vól Kwaliteit is voor jou als:

Je een sterke drive hebt om het maximale uit jezelf en je leven te halen.

Je inzicht belangrijk vindt, een groei mindset hebt en coachbaar bent.

Je bereid bent om naar onderliggende oorzaken van jouw energie te kijken.

Je gecommitteerd bent om daadwerkelijk aan de slag te gaan

 

Je je volle potentieel wilt benutten en passende kwaliteit in je leven wilt toevoegen.

Alleen als je doorbraken wil realiseren voor radicale verbetering en op bovenstaande vragen een volmondig -ja- voelt, heet ik je warm welkom in de wereld waar transformatie verwezenlijkt worden.

Onderscheid
Yvonne Janssen Gezond Energie Vitaal Gezondheid Bodyscan
Vrijblijvend perspectief gesprek
vandaag nog!

Start

Wil jij dit ook voor jezelf en jouw leven realiseren?

Kies dan voor een vrijblijvend persoonlijk gesprek [telefonisch / 30 minuten] en ontdek direct hoe jij jouw doorbraak kunt realiseren.

Geef jezelf de kwaliteit die je waard bent;
van leven in beperkingen naar vitaliteit, vrijheid en energie!

Logo bovenbalk_edited.png
 • LinkedIn
 • Facebook
 • Instagram
 • YouTube
bottom of page